2013-03-07 09:41:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nagy öröm érheti a mai napon

Napi horoszkóp március 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma komoly beszélgetésbe merülhet egy közeli családtagjával. Meglehet éppen a saját gyermekével kapcsolatban kell szembenéznie olyan problémákkal, amiket magában nem tudott megoldani. Itt a remek alkalom, hogy most küszöbölje ki a csorbát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon jó napra számíthat. Úgy, vagy még jobban alakulnak a dolgai, mint azt számította. A magánéletében már megszokta, hogy az ön kezében van az irányítás. De most a munkahelyén is átveheti a stafétát. Legyen hát résen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Még anyagilag nincs teljesen rendben: egyelőre a múlt hónapokban keletkezett lukakat kell betömködnie, ha nem akar elsüllyedni. De hamarosan jó szelet kap, és új vizek felé hajózhat. Szedje össze a maradék hitét, és vágjon bele!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagy öröm érheti a mai napon: végre önmagának is bizonyít, úrrá lesz az esendőség érzésén, és nemcsak érzi, de sugározza is az erőt. Ez abban is segítségére lehet, hogy újabb pénzforrásokat keressen és találjon is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha eddig még nem találta volna meg a társát, ma Ámor nyila végre eltalálhatja. Méghozzá úgy, hogy a választottja szívét is meglövi a kegyetlen, az emberekkel játszadozni szerető isten. Ezúttal jól játszik, igazságosabban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem lehet mindenben maximalista, még kevésbé várhatja ezt el másoktól. Egy valamiben jogos, hogy sokat akar: az otthonát, a családját érintő kérdéseken. Most ezért sokat tehet, és ez valamiképp hivatásává is válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemesen csalódik egy kollégájában. Végre átérezheti a jóakaratát, rá kell ébrednie, hogy mindeddig bizony félreismerte őt. A partnerkapcsolatában ellenben anyagias vitákra számíthat. Legyen nagyvonalú!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéz időszakot él át mostanában, de annak könnyebb, akinek társa van. Ezért bármily nehézségei is vannak a társkapcsolatában, most becsülje meg. Még mindig jobb, ha valaki ön mellett áll, mintha magára maradna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma több ideje lehet, mint általában, de nem kell unatkozással töltenie. Az sem biztos, hogy a neten kell lógnia egész nap, mert beláthatja, ha céltalanul szörföz, az is elpazarolt idő. Építse inkább a valódi kapcsolatait!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Végre elismerésben lehet része a munkahelyén is, ami hozzásegíti önt ahhoz, hogy újult erővel vágjon bele a feladataiba. De van még valami új is, amibe most belekezdhet. Ne tekintse régi terveit reménytelennek! Vegye elő újra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hiúsága nem engedi önnek, hogy kimutassa a vonzalmát valaki iránt, aki után pedig vágyakozik. Nem szégyen azt sem beismerni, ha még mindig különösen vonzónak találja a régi kedvesét. Mutassa ki végre az érzelmeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Amit megígér, azt ön általában betartja. Ezt másokról sajnos nem mindig lehet elmondania. Ne fojtsa vissza az efelett érzett csalódottságát, adjon hangot a bánatának. Az illető csak elfeledkezett önről. Frissítse fel az emlékezetét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: